Welkom op deze website

 

 

 De slogan " de oplossing ligt in jezelf"  klinkt als een cliché, maar zoals alle clichés is het waar. Het geeft precies weer waar Praktijk Emergo voor staat en wat Hypnotherapie inhoud. Iedereen weet dat de mens -als levens wezen- onderdeel is van de natuur., al staan we er ver van af met onze stenen muren. De natuur heeft voor elk ook gelijk een oplossing klaar.

Neem als voorbeeld de brandnetel, brand je er aan, vind je vaak de oplossing in het plantje wat naast de brandnetel staat. Immers kan die er tegen om aangeraakt te worden door de bladeren van de brandnetel. Oplossingen liggen in eerste instantie dichterbij dan je denkt

Ook met psychische problemen is dit zo. Vaak bevind zich de oplossing van de problemen waar je tegen aanloopt in je onderbewuste. Je bewust zijn is dat waar de dagelijkse zaken opgeslagen ligt. Zoals hoe we lezen, rekenen ed. Het onbewuste bevat alle gevoelens en gedachten die niet meteen toegankelijk zijn. Vaak is dit de bron van het ontstaan van de problemen en dus ook de oplossing. 

Je onderbewuste kunnen we aanspreken door bijvoorbeeld hypnose/ trance.
Dit is niet meer of minder dan met je ogen dicht goed naar jezelf en de antwoorden die in je op komen luisteren.

Emergo bied je de professionele hulp bij het luisteren naar de oplossing,  het leren om deze in het dagelijks leven toe te passen. Om zo het probleem op te lossen.

.