Over mij

De therapeut(en)

Bianca Snel ( 45)

Als jong meisje was ik altijd al bezig met de vraag "waarom doen we wat we doen" . Als meisje op de middelbare school kwam daar nog eens de vraag bij "hoe komt het dat ik blijf staan tussen al het gepest in terwijl een ander breekt"

Deze vragen brachten mij toen ik begin 20 was bij in de psychische hulpverlening, als patiënt. Al snel leerde ik dat je in de geestelijke gezondheidszorg een nummer bent, en luisteren vaak alleen maar labelen is.

Mijn mening werd gevormd "dit moet anders kunnen". Dat bracht mij tot de opleiding '"hypnotherapie". Deze heb ik in de helft van de tijd afgerond gedreven door wat ik werkelijk leuk vind en waar ik goed in ben.

Sinds 2004 werk ik in mijn eigen praktijk en heb ik veel mensen mogen begeleiden. Nog steeds vind ik het geweldig om mensen te zien groeien en veranderen tot ze werkelijk in hun eigen kracht staan.

Therapie is hard werken maar aan het eind sta je boven op de berg met het beste uitzicht.

Therapieën

Binnen Emergo werk ik met veel verschillende technieken. Hypnose, NLP, ademtechnieken.  

 

 

De praktijk

Bezoek adres is Leyweg 546 2545 EK Den Haag.

Ook doe ik aan huisbezoeken zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving aan de problemen kunt werken.. Mijn ervaring is dat er sneller resultaat kan worden bereikt. Bovendien scheelt het u reistijd en geld.